Bewerken Tips

 

De meeste van allemaal, creatief te zijn.
Een graffiti praktijk is om te zeggen: “Als je wilt goed, een hele stuk [van het werk] te doen elke dag. Wil je geweldig zijn, vijf per dag te doen.” Dit lijkt veel als je letterlijk nemen, maar het punt is dat hoe meer je oefent, hoe beter je krijgt.
Het kopiëren van uw tekening kunt u wat tijd besparen als je een fout maakt. Maar houd in gedachten dat veel van graffiti is een explosie van spontane expressie. U wilt niet naar A) burn-out, of B) te smoren jezelf.
Je hoeft niet per se om de lijnen die u hebt getekend te houden. In feite je misschien graag het effect van het hebben van geen randen rond de kleur. Om dit effect te krijgen, niet zwart te maken je lijnen met pen of stift. Dan, als je kleur in uw schets, wist u de potloodlijnen of kleur over hen. Deze methode is een beetje moeilijker te krijgen perfect, dus neem de tijd.
Kijk naar het schrijven in stripboeken, in het bijzonder de creatief getrokken actie woorden als “Ka-Pow” en “Boom”. Veel graffiti kunstenaars noemen als de primaire invloeden op hun ambacht stripboeken.

Bewerk Waarschuwingen

Teken licht zodat u makkelijk wissen eventuele fouten die je maakt en gaan over uw lijnen een paar keer, als dat nodig is.
Gebruik geen pen waarin totdat u klaar bent.
Niet beginnen met het opstellen grote ingewikkelde stukken, zou je gefrustreerd dat het niet gaat zoals je het wilde. Begin met zeer eenvoudige stijlen en het werk tot meer moeilijke.
Tekening in de “graffiti-stijl” is prima op papier, op uw bezittingen en waar je rechten hebt.
Niet graffiti op andermans eigendom zonder hun toestemming!
Zorg ervoor dat u een goede gum, roze parel, of knock-out van de goede keuzes worden gekneed, terwijl witte polymeer gummen het beste werken.
Adem de dampen van de verf – ze zijn giftig!

Bewerk wat je nodig hebt

Pennen, kleurpotloden, stiften, kleurpotloden, potloden voor Karisma ® rijkdom, enz.
Stencils als u een
Spray paint
Creativiteit en inspiratie
Elke lege doek
Een mop type markering
Een schets pad (Zwartboek) (hangt af of er eerste of niet van plan)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>